Nakomelingen VDL hengsten hooggeplaatst in Falsterbo

Tijdens het internationale concours van Falsterbo werden ook de Open Scandinavische Kampioenschappen voor jonge springpaarden gehouden. Hierin werden goede resultaten behaald voor nakomelingen van VDL hengsten.

In de finale van de 7-jarige springpaarden was er een 4de plaats voor de Cardento-zoon Texas P, gereden door Lisen Bratt-Fredricson en als 8ste eindigde Zibon HC, een zoon van Indoctro gereden door Daniel Zetterman. Texas P eindigde ook als 3de in de kwalificatie voor de finale.

In de finale van de 6-jarige springpaarden was er een 4de plaats voor de halfzus van de VDL hengsten Boss VDL en Dakar VDL: Anisolde, een dochter van Indoctro uit de Nimmerdor-merrie Nisolde. Anisolde werd gereden door Niklas Arvidsson.

In de finale van de 5-jarige springpaarden was er een 4de plaats voor de Cardento-merrie Catch Buddy, gereden door Maria Ingvarsson 

Silvana de Hus (v. Corland) en haar ruiter Kevin Staut deden voor Frankrijk mee aan de Nations Cup en hierin behaalde het Franse team een mooie 2de plaats. De Corland-dochter had de eerste ronde een balkje en sprong de 2de ronde foutloos in deze landenwedstrijd.

In de Derby van Falsterbo was er een 8ste plaats voor Cyklon (v. Cardento), gereden door Niklas Arvidsson.

De Cardento-zoon Matrix en zijn ruiter Lisen Bratt-Fredricson werden 3de in de Six Bars.

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten