Bacardi VDL en Zapatero VDL 11de in VION Cup

De goedgekeurde VDL hengsten Zapatero, Bacardi en Bugatti sprongen erg goed  in de VION Cup, de Nederlandse Kampioenschappen voor Jonge Springpaarden .

Zapatero VDL en zijn amazone Angelique Hoorn waren geselecteerd voor de finale van de 7-jarige springpaarden door foutloze rondes in de eerste 2 selectierondes. Vandaag in de finale had Zapatero 1 balkje en dit resulteerde in een 11de plaats in de finale.

Voor Bacardi VDL, gereden door Dennis van Tilburg, was er een 11de plaats in het eindklassement van de 5-jarige springpaarden. Hij sprong alle rondes erg goed en  werd 4de in de finale vandaag. Ook de 5-jarige Bugatti VDL was met zijn ruiter Marcel de Boer succesvol en selecteerde zich voor de finale , hij eindigde als 15de in het eindklassement. 

Nakomelingen van VDL hengsten deden erg goed mee in de finales:  in het Kampioenschap  voor de 5-jarige springpaarden eindigde Barrichello (Carolus II x Voltaire), gereden door Wout Jan van der Schans als 3de en Benz (Sydney x Hamar), gereden door Robert Puck werd 6de. Als 9de eindigde Bardesther (Cardento x Guidam), gereden door Geert Moerings.

In het Kampioenschap van de 6-jarige springpaarden was er een 3de plaats voor Hidalgo, een nakomeling van Harley VDL gefokt uit een Corland-merrie, gereden door Maikel van Mierlo.

In het Kampioenschap van de 4-jarige springpaarden was er een 4de plaats voor Chapeau (Indoctro x Ramiro), gereden door Pieter Keunen en op de 5de plaats eindigde Dollards Casablanca (Corland x Matterhorn), gereden door Nicole Botma.



Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten