Zavall 3e in ZZ-finale NIC Assen

Zavall VDL en Jur Vrieling waren vandaag foutloos in de finale van de klasse ZZ-springen tijdens het NIC in Assen. In de barrage was er opnieuw een foutloze ronde en eindigden ze met een goede tijd op een mooie 3e plaats. Eerder deze week werden Zavall VDL en Jur al 2e in de kwalificatiewedstrijd.

Bugatti VDL en John Popely waren met een foutloze ronde in de kwalificatiewedstrijd geselecteerd voor de finale van de klasse Z-springen. Bugatti VDL sprong erg goed maar had een pechfout helaas en mocht deze keer niet in de barrage meedoen.

In de finale van de klasse M was er ook succes voor de VDL Stud. Bowmore VDL (Chin Chin x Cantus) en zijn ruiter James Billington eindigden in de barrage met een foutloze ronde op een mooie 2e plaats. En op de 3de plaats volgde  Anderson VDL (Chin Chin x Ahorn) gereden door Ernesto Cansecco, eveneens foutloos in de barrage. Als 4e eindigde een nakomeling van de hengst Cardento: Beauwaniki, gereden door Nynke de Vries.
In de kwalificatierondes van de klasse M waren Bowmore VDL en Anderson VDL ook foutloos en ook de hengst Crespo VDL, gereden door Angelique Hoorn was foutloos in deze rubriek.

"" Zavall VDL en Jur Vrieling

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten