Goede Internationale resultaten voor nakomelingen VDL hengsten

Afgelopen weekend waren er weer diverse goede klasseringen voor nakomelingen van VDL hengsten op de diverse internationale wedstrijden in Europa:

CSI 5* Wenen, Oostenrijk
In de Grote Prijs van Wenen werd Valentino Velvet, een jonge Indoctro, 11e met Simon Delestre.
Op het 5* concours in Wenen won Ronaldo (v. Ahorn) een 1.45m rubriek op tijd met ruiter Carlos Eduardo Mota Ribas. Voirrellinde J.J. (v. Orame), gereden door Jurgen Stenfert, werd 7e in dezelfde rubriek. Waterstone (v. Silverstone) won een 1.40m rubriek met Robert Whitaker.


In het Championat van Wenen was er een 3e plaats voor Eurocommerce Callahan en zijn ruiter Gerco Schroder. De Contendro I zoon Eurocommerce Callahan werd als jong paard door de VDL Stud verkocht aan Stal Eurocommerce.

CSI-W 5* Verona, Italië
Winn Winn (v. Chin Chin), gereden door Gianni Govoni, werd 6e in een 1.50m rubriek op tijd en Nice Stephanie (v. Cardento) werd 7e met Penelope Leprevost.

CSI 2* Oldenburg, Duitsland
De Grote Prijs van Odenburg werd gewonnen door Little Tinka (v. Tinka’s Boy) en Holger Hetzel. Wollie Bollie, een jonge Cantos, werd 7e met Albert Zoer.

VDL Stud heeft weer diepvriessperma van Tinka’s Boy beschikbaar voor het komende dekseizoen.

CSI 2* Boll, Duitsland
Angelotti (v. Indoctro) en Jurjen Bloem zijn 7e geworden in een 6/7-jarigen rubriek tijdens het concours in Boll in Duitsland.
Wervel, een jonge Corland, plaatste zich twee keer tijdens dit concours namelijk 5e in een 1.45m rubriek op tijd en 3e in een 1.40m rubriek.

CSI-W 3* Leszno, Polen
Zazou (v. Cantos) en Jaroslaw Skryczynski werden 4e in de Grote Prijs van Leszno in Polen.
Ponita (v. Emilion), gereden door Ewa Mazurowska, won een 1.45m rubriek op tijd en Westminster VDL (v. Heartbreaker) met zijn amazone Suzanne Tepper werden 5e in deze rubriek.
Ullrich (v. Indoctro), gereden door Wesley Heijdens, werd 2e in een 1.35m rubriek op tijd.

"" 
2 nakomelingen van Cantos waren hooggeplaats in Grote Prijzen dit weekend

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten