Zirocco Blue wint Grote Prijs Vestfold

Jur Vrieling en Zirocco Blue VDL waren vanmiddag de winnaars van de Grote Prijs van Vestfold. In deze 1.45m Grote Prijs  waren er 7 deelnemers gekwalificeerd voor de barrage. In deze barrage zette Jur Vrieling met Zirocco Blue een foutloze ronde met de scherpste tijd neer.

Bugatti VDL en Suzanne Tepper waren zaterdagavond de winnaars van de finale van de Medium Tour, een 1.40m rubriek. Ook werd de combinatie nog eens 6e in een 1.40m rubriek op tijd. Deze klasse werd gewonnen door de Emilion-dochter V Nancy B , gereden door Fredrik Seim.

Ook waren er goede resultaten voor de hengsten Azteca VDL en Corino VDL, die beide zijn verhuurd aan Braaten Gard in Noorwegen voor de fokkerij. Corino VDL, gereden door Bakke Thormod Johnsen  werd 2e in de finale van 5-jarigen rubriek. Vooraf in de 2 kwalificatierondes sprong Corino erg goed en was ook 2 maal geplaatst, hij werd 2e en 7e.
Azteca VDL, ook gereden door Bakke Thormod Johnsen kwam 3 maal aan de start en was 3 maal geplaatst, hij werd een keer 3e en was twee maal 4e in de Bronze Tour.

""

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten