Indoctro merrie Wyrike B Nederlands Kampioen klasse Z

Nakomelingen van Indoctro domineerden vandaag het  Nederlands Kampioenschap in de klasse Z. Kampioen werd de  Wyrike B (Indoctro x Nimmerdor) en haar amazone Nella Bijlsma. Reserve-Kampioen werd Altamira, eveneens een dochter van Indoctro uit een Ahorn moeder, met haar ruiter Hans de Vries. Wyrike B is gefokt door M. Bakker uit Zijldijk en Altamira is gefokt door dhr. Sinnema. Op een derde plaats eindigde het paard Bas met zijn ruiter Wesley Mulder. Bas is een nakomeling van Cartano en in de 2e en 3e generatie vinden we de VDL hengsten Indoctro en Nimmerdor. Bas is gefokt door de fam. van Rooyen uit Overschild.

In de klasse ZZ was de reservetitel voor Geert Moerings en de Cardento-merrie Caletto.  Caletto heeft 3 generaties VDL hengsten in haar afstamming, zij is een Cardento x Corland x Indorado en is gefokt door dhr. Snepvangers. Op de 4e plaats eindigde Bo-Chin (Chin Chin x Caretino), gereden door Marit Kos.  Bo-Chin is gefokt door de heer Nuyens uit Limmen.

In het Kampioenschap van de klasse  M was er een 6e plaats voor onze stalruiter Kiefer Dawson Stanley met de Zapatero-zoon Dyango VDL. Dyango VDL is gefokt door de fam. Wolters uit Feerwerd.Als 7e eindigde Folkert Kelderman met de Cardento-merrie Darina. Darina is gefokt door dhr. Wentink uit Oenkerk.

In de klasse L was er een 3e plaats voor de Indoctro-zoon Barcelona met zijn amazone Marjan Hooge. Op de 7e plek eindigde Martin Sterk met de Cardento-nazaat Beauwaniki Wh en Suzan Schurer werd 10e met Pcd Daan, een nakomeling van Veron. Beauwaniki is gefokt doorde gebr. Eggen uit Ruinen en Pcd Deen is gefokt door A.F. Brouwer uit Ter Apel.

"" Indoctro


Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten