VDL Stud veulens in Nationale Veulenveiling Borculo

Op de Nationale Veulenveiling Borculo aankomende donderdag worden er ook twee mooie veulens van ons geveild. Het zijn een Zapatero x Zirocco Blue en een Ferdeaux x Lorentin.

Jaizemieka VDL (Zapatero x Zirocco Blue), een merrieveulen uit een van de beste merrielijnen van de VDL Stud, die van Aziemieka. Jaizemieka VDL valt op door haar goede model en krachtige galop. Haar vader Zapatero VDL maakte afgelopen winter een geweldig debuut in de wereldbekerwedstrijd van Zürich. Zijn oudste kinderen vallen door hun springtalent. Grootvader Zirocco Blue VDL doet op alle fronten van zich spreken. Zijn dochter Faizemieka deed vorig jaar een zeer goede test (81,5). Haar moeder sprong in het 1.35m en stamt van Darco, die jarenlang de wereldranglijst aanvoerde. Ze is een halfzus van de goedgekeurde hengst Bugatti VDL. Aziemieka is stammoeder van de Grand Prix-paarden Everest, Glennridge en Southwind VDL.
""


Jactrice VDL
is een interessante merrie uit de eerste jaargang van Ferdeaux, die met een fantastisch rapport is goedgekeurd. Haar moeder L’Actrice is de volle zus van de goedgekeurde hengst L’Acteur, die op Lichte Tour-niveau is uitgebracht. Beide stammen van de Grand Prix-hengst Lorentin (Hubertus Schmidt), die zelf ook al meerdere Grand Prix-nakomelingen heeft gebracht. L’Actrice bracht al twee stermerries. Jactrice VDL overtuigt met haar goed ontwikkelde dressuurmodel en goede bespiering, maar bovenal omdat ze met heel veel houding en afdruk beweegt. Ze is vrij van Jazz-bloed en dat geeft later in de fokkerij veel mogelijkheden.
""

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten