Glasgow van het Merelsnest 2e in Masters tijdens CSI3* Vestfold

In het 2e weekend van het CSI Vestfold werden er opnieuw goed prestaties neergezet door Jur Vrieling met VDL hengsten. Dit weekend kwam hij aan de start met Carrera VDL en Glasgow van het Merelsnest VDL.

Met Glasgow van het Merelsnest was er een 2e plaats in de Vestfold Masters op vrijdagavond. In deze Masters rubriek waren de hindernissen opgebouwd op 1.60m hoogte!

Carrera VDL kwam driemaal aan de start in 1.40m en 1.45m rubrieken en sprong alle drie rondes zonder springfouten. Door tijdfouten bleef hij buiten de prijzen maar de hengst sprong zeer goed en gemakkelijk rond onder zijn nieuwe ruiter Jur Vrieling.

Met Campbell VDL (Cassini x Carpaccio), nu in eigendom van Stateside Farm, won Jur een 1.30m rubriek op donderdag. En 7e in deze rubriek werd That’s Why (Indoctro x Furore), gereden door Cathrine Jerring.

Er waren ook geweldig mooie resultaten voor Benibantos (Cardento x Orlando) en zijn Iranese ruiter Alireza Famil Bakhtiari. Ze werden 4e in de Grote Prijs en 2e in de kwalificatie voor de Grote Prijs. Benibantos werd afgelopen zomer aan de Iranees verkocht in de Wolden Summer Sale, de veiling georganiseerd door VDL Stud, HBC Stal en Jan Schep tijdens het CSI de Wolden.

Sensation (Corland x Emilion) werd met zijn amazone Suzanne Tepper 2e in een 1.40m rubriek.
""
Glasgow vt Merelsnest, foto gemaakt door Mare de Winter

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten