Topscores op stamboekkeuringen voor nakomelingen VDL Hengsten

Stamboekkeuring Marienheem
Harjolijn (Indoctro x Heartbreaker) behaalde 85 punten voor het exterieur en 80 punten voor het springen. Hiermee is ze ster verklaard en uitgenodigd voorde centrale keuring. Harjolijn is in eigendom van L Mulder-Broekman en M. Mulder.

Falanita (Azteca VDL x Oliver) behaalde 70 punten voor het exterieur en 80 punten voor het springen. Hiermee is ze ster verklaard en uitgenodigd voorde Centrale Keuring. Falanita is in eigendom van B.J. Bril.

Stamboekkeuring IJssel Muiden:
Hintertux (Corland x Dollar du Murier), in eigendom van G. van Rijssen, behaalde 75 punten voor haar exterieur en 85 punten voor het springen. Hiermee is ze ster verklaard en uitgenodigd voor de centrale keuring.
Hereusa-S (Corland x Hors La Loi II) behaalde zowel voor haar exterieur als het springen 80 punten, hiermee is ook zij ster verklaard en uitgenodigd voor de centrale keuring. Hereusa-S is in eigendom van Familie van Straaten.

Stamboekkeuring Vrouwenpolder:
Huwerna ( Bubalu x Iroko), in eigendom van S. Moens, behaalde 80 punten voor haar exterieur en 80 punten voor het springen. Hiermee is ze ster verklaard en uitgenodigd voor de centrale keuring.

Hibylle-S (Glasgow van ’t Merelsnest x Goodtimes) behaalde 75 punten voor het exterieur en 80 punten voor het springen. Ook bij Hawai-S (Inshallah de Muze x Vermont) behaalde 75 punten voor het exterieur en 80 voor het springen. Beide merries zijn in eigendom van Familie van Straaten uit Den Ham.

Stamboekkeuring Alblasserdam:
Heartbeat VDP (Harley x Marlon) behaalde 75 punten voor het exterieur en 80 voor het springen. Hiermee is ze ster verklaard en uitgenodigd voor de centrale keuring. Heartbeat is in eigendom van A. van der Poel –de Groot.

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten