VDL Zirocco Blue N.O.P. 3e in finale Furusiyya FEI Nations Cup

VDL Zirocco Blue N.O.P. en Jur Vrieling eindigden met het Nederlandse Team op een fantastische 3e plaats in de finale van de Furusiyya FEI Nations Cup in Barcelona.

Het winnende team van de troost finale van de Furusiyya FEI Nations Cup kwam uit Qatar en deelnemer van dit team was de Corland-merrie Eurocommerce California, gereden door Mohammed Bassem Hassan.

Jur Vrieling had ook VDL Carrera meegenomen naar Barcelona en hiermee werd hij 7e in de Queens Cup, een 1.50m rubriek. VDL Groep Arera C ( Indoctro x Voltaire), gereden door Maikel van der Vleuten werd 9e in deze rubriek.

Malin Baryard kwam met Corporal VDL aan de start, ze sprongen donderdag foutloos in een 1.45m rubriek. Zondag werden ze met 1 tijdfout, maar verder een super gesprongen foutloze rit, 13e in een 1.45m rubriek.

Ernesto Canseco Olvera maakte met twee VDL paarden zijn debuut op een 5 sterren concours. Met Davall (Zavall x Indorado) sprong hij eenmaal foutloos in een 1.45m rubriek en een keer had hij 2 tijdfouten in een 1.45m rubriek. Met Celebrity (Indoctro x Emilion) werd hij 9e in een 2-fasen 1.45m rubriek.

Zarco (Corland x Goodtimes), gereden door Karim El Zoghby werd 6e in een 1.45m rubriek.

""

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten