Tijd van komen en gaan

Onze ruiter James Billington heeft de keuze gemaakt om zijn werkzaamheden voor de VDL Stud te beëindigen en zijn carrière als springruiter voort te zetten in de USA.  Dat James stopt met werken voor de VDL Stud  betekend niet dat  de samenwerking met James eindigt, we hopen beide nog veel voor elkaar te kunnen betekenen in de toekomst.

James was 10 jaar verbonden aan ons bedrijf en heeft meerdere paarden succesvol opgeleid en uitgebracht in de sport. James is een zeer vakkundige ruiter en wij zijn James zeer dankbaar voor zijn inzet, toewijding en vriendschap in de afgelopen 10 jaar.  We wensen hem veel succes met deze nieuwe stap.

James zijn rol wordt overgenomen door een andere Engelsman; Alex David Gill. De 23-jarige ruiter is geen onbekende voor ons. Twee jaar geleden reed hij nog voor  Stal Marcel de Boer en hier reed hij al een aantal VDL-hengsten als Grand Slam VDL, Inaico VDL en Comthago VDL. Na een korte tijd bij Stal Houtzager-Kayser te hebben gewerkt komt Alex David Gill nu bij ons in dienst om de  teugels over te nemen van James.

 

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten