Imperial HBF (v. Glasgow v/h Merelsnest) derde in de Grote Prijs Bonheiden

Tijdens de Grote Prijs van Bonheiden wisten maar liefst 18 deelnemers zich te plaatsen voor de barrage. Waaronder de tienjarige nakomeling van Glasgow v/h Merelsnest met Tim Gredley. Ook in de barrage wist het duo foutloos te blijven en leverde hun een mooie derde plaats op. Imperial HBF is gefokt door L.J. Tinto, haar moeder de Keur Elite merrie Carina VDL (v. Original VDL) heeft al meerdere internationale springpaarden gebracht.
 
In de finale van de zesjarige werd de Cardento dochter Miss Holivia knap tweede. Nog maar enkele weken vormt zij een duo met Augusto Jose Diaz-Duran Alvarado en lijken nu al veelbelovend voor de toekomst. Miss Holivia is gefokt door de VDL Stud en komt uit de Elite merrie Hanolivia VDL (v. Douglas).
 
Ook was er succes in de finale van de achtjarige springpaarden. Zo werd Tulara Lady Zirocca (v. Zirocco Blue) met Jamie Kermond vierde. Eerder die week wisten zij ook al een derde te plaats te bemachtigen. In dezelfde rubriek wist QPE (v. Quasimodo v/d Molendreef) zich het hele weekend in de top 10 te plaatsen. De Quasimodo v/d Molendreef nakomeling is gefokt door J.H. Klink en wordt uitgebracht door Marco Litterscheidt. In de finale was er ook een mooie top 10 klassering voor P-Jewel’s Promise, een afstammeling van Baltic. Zij werd 9e met Robin van Thillo en is gefokt door Jewel Court Stud.
 

Imperial HBF (v. Glasgow v/h Merelsnest)

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten