Aanstaande zaterdag 1 april : de VDL hengstenshow!

Aanstaande zaterdag 1 april opent de VDL Stud in Bears haar deuren en verwelkomt fokkers en liefhebbers vanuit de hele wereld, om de fantastische collectie hengsten te tonen die beschikbaar is voor dit dekseizoen!

Niet alleen bewezen hengsten als; Zirocco Blue, Carrera, Arezzo, Douglas, Glasgow van ’t Merelsnest, Harley, Hardrock Z en Baltic, maar ook toekomstige grote namen worden getoond. Waaronder de Kampioen van de hengstencompetitie in Den Bosch, Night Life (Erco van 't Roosakker x Arezzo), de verrichtingskampioen New Pleasure (For Pleasure x Diamant de Semilly) en de winnaar van bijna alle rubrieken voor vijfjarigen en concoursen van vorig jaar Stargos VDL (Stakkato Gold x Conthargos).

De Wereld Top-10-ruiter Marlon Modolo Zanotelli zal aanwezig zijn met zijn tophengsten Grand Slam en Comthago, die beide naam maken op het hoogste niveau. En natuurlijk is ook Nederlands topruiter en medaillewinnaar Jur Vrieling met onze hengsten aanwezig. Onze nieuwe aanwinst, de bronzen medaillewinnaar van het WK voor vijfjarigen in Lanaken, Mindset ES, zal aan de hand gepresenteerd worden en onder het zadel door Alex David Gill.

Daar blijft het niet bij, onze dressuurhengsten komen ook! De jonge talenten Merlot (Bordeaux x Florencio) en Expectation (Escamillo x Fürst Romancier) worden gepresenteerd evenals de nieuwe goedgekeurde Westfaalse hengst Zoretto VDL (Zenon x Chello III) en de altijd indrukwekkende Barton VDL.

Van verschillende hengsten worden veulens getoond.

Dit jaar hebben we een nieuw concept toegevoegd dat u de kans geeft om vragen te stellen over onze hengsten, die tijdens de show beantwoord worden door Wiebe Yde van de Lageweg en Frederik de Backer. Frederik maakt dit jaar zijn debuut in de 'Live' show en deelt de verantwoordelijkheid met Bert de Ruiter, die onze show al vele jaren presenteert.

Iedereen is welkom om de show live bij te wonen, maar als u er niet bij kunt zijn dan hoeft u het nog steeds niet te missen. De show wordt live uitgezonden op Clip My Horse, de show begint om 13:00 uur.

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten