De Harley-zoon Igor GPH wint de Grote Prijs van Valkenswaard

Harley nakomelingen bleken afgelopen weekend in topvorm te zijn. Zo wist Igor GPH de Grote Prijs van Valkenswaard te winnen, Lampard M het 1.40m in Samorin, Javenda het 1.30m in Samorin, Kanjer P het 1.40-1.45m in Saugerties en Helrike het 1.30m in Del Mar.

De 11 jarige Igor GPH (v. Harley) wist in Valkenswaard de overwinning op te eisen van de Grote Prijs. De door GPH Stud gefokte Harley-zoon bleef samen met Kara Chad foutloos in de barrage en finishte in een tijd van 43.44 seconde.

In Samorin ging de overwinning in de 1* Big Tour naar Lampard M (v. Harley). De door Th. Maessen gefokte Harley-zoon bleef foutloos in de barrage en zette de snelste tijd neer, hij wordt uitgebracht door Sky Morssinkhof. In de 2* 1.30 rubriek op vrijdag ging de overwining naar Javenda (v. Harley) met Andrius Petrovas. Het duo wist in beide fases foutloos en de snelste te zijn. De Harley-dochter is gefokt door W. van de Mheen.

Kanjer P (v. Harley) wist in Saugerties het 1.40m-1.45m te winnnen met Mark Bluman. De Harley-zoon is gefokt door J. Poort en wist ruim $7.000,- aan prijzengeld te winnen.

Tot slot was er ook nog een overwining voor Helrike (v. Harley) in het 1.30m in Del Mar. Samen met Katie Durban wisten zij alle concurrentie achter zich te laten en de overwinning op te eisen. De Harley-dochter is gefokt door M.M.J. Bekkers.

Gekoppelde paarden

Igor GPH (v. Harley)

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten