De Wolden Summersale, as . zaterdag 23 july!

De Wolden Summer Sale is terug in 2022 met een live en online veiling. Acht talentvolle springpaarden in de leeftijd 5- tm 8 jaar  en 12 top gefokte springveulens zijn geselecteerd door Jan Broek, Egbert Schep en de VDL Stud.

De geselecteerde groep springpaarden is een fijne groep springpaarden. Het zijn goede paarden met concourservaring van 1.10m tot 1.40m niveau die geschikt zijn voor vele ruiters, niet alleen voor de professionals maar ook voor amateurs.

De collectie veulens is een sterke en interessante groep veulens afstammend van sterke merriestammen gecombineerd met zowel jonge, talentvolle hengsten als La Costa ES, Candy de Nantuel, Kallmar VDL, New Pleasure VDL, Landino VDL en Joviaal ES.  Maar ook met oudere en bewezen hengsten als Baltic VDL, Carrera VDL, Grand Slam VDL, Zirocco Blue VDL, Etoulon VDL en Cardento VDL. Zo bevat de collectie o.a.:
  • Cupido SIH; een hengstveulen van Cardento uit de lijn van stammoeder Harmonie;
  • Scarlett BFT; een Etoulon-merrieveulen uit de bekende Twiggy-stam;
  • Sumara; een merrieveulen van Kallmar, zij is een zusje van het 1.50m springpaard VDL Imar en van het internationale eventing paard Jesmar;
  • Sire HK, zoon van Zirocco Blue en halfbroer van het 1.60m springpaard Magic Mike;
  • Surante DD, een merrieveulen van La Costa ES, zij is een halfzusje van de goedgekeurde hengst Jenkins.
De veiling wordt gehouden op 23 juli met de veilinghamer in handen van Frederik de Backer, aanvang van de veiling is 19:30 uur.

Om live bij de veiling aanwezig te zijn bent u welkom op het concoursterrein van CSI de Wolden, de entree is vrij.

De sportpaarden kunnen vooraf aan de veiling op afspraak geprobeerd worden. Presentatie van de veilingpaarden is op donderdagmiddag 21 juli na afloop van het concoursprogramma.

De veiling is ook online te volgen en om mee te bieden registreert u zich via de volgende link:
https://bid.dewoldensummersale.com/register.

Voor meer informatie en voor het proberen van een van de springpaarden, neemt u dan contact op met Jan Broek 06-53418452 of met Janko van de Lageweg 06-51815225.

Vind meer informatie en de complete collectie op www.dewoldensummersale.com.
 

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten