Dit weekend: de VDL Online hengstenshow!

BEARS - Dit weekend opent de VDL Stud zijn virtuele deur voor fokkers over de hele wereld!

De VDL Stud is de thuisbasis van toonaangevende hengsten zoals Olympisch zilveren medaillewinnaars Cardento VDL en Bubalu VDL en natuurlijk Europees kampioen Zirocco Blue VDL, Nations Cup-winnaar VDL Glasgow van’t Merelsnest, Carrera, Arezzo, Hardrock etc.
Ook jonge opkomende hengsten als Cohinoor, Liamant, Chopano, Kallmar, Comthago en Avenger krijgen een analyse en nieuwe, talentvolle hengsten worden geïntroduceerd waaronder ook Zinelord en onze nieuwste aanwinst Chatinue.

Niet alleen alle VDL-hengsten komen uitgebreid aan bod tijdens de show, ook geeft de show een kijkje achter de schermen bij het bedrijf van de familie Van de Lageweg.  De show, gepresenteerd door Frederik de Backer en Wiebe-Yde van de Lageweg, bevat interessante interviews met ruiters als Marlon Zanotelli, Jur Vrieling, Jessica Kürten, Marcel De Boer, Darragh Kenny en James Billington. Uit deze gesprekken komen nieuwe ideeën over de fokkerij en interessante informatie over de hengsten naar voren die erg nuttig kunnen zijn voor de fokkers bij het maken van hun hengstenkeuze.

De hengstenshow wordt uitgezonden in twee delen op www.clipmyhorse.tv, op vrijdag 2 april en zaterdag 3 april om 20u CEST (Nederlandse tijd). Ook wordt de show uitgezonden via onze website www.vdlstud.com en via KWPN.tv

U heeft geen abonnement nodig en het bekijken van de show is gratis.


 

VDL Stud Online hengstenshow 2021
Inaico VDL
Kallmar VDL
Comthago VDL
Liamant VDL
Landino VDL
VDL Stud Hengstenshow 2021
VDL Stud Hengstenshow 2021
VDL Stud Hengstenshow 2021
VDL Stud Hengstenshow 2021

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten