Etoulon-dochter Jurella scoort 85,5 voor IBOP

Nakomelingen van onze hengsten behaalden afgelopen periode weer hoge scores in diverse IBOP’s en merrietesten.

In de IBOP van 20 Oktober te Brummen was de hoogste dagscore voor Jurella (Etoulon x Zapatero) . Zij behaalde een topscore van 85,5 punten en kreeg hierbij o.a. een 9 voor haar reflexen, techniek, vermogen en instelling.  Jurella werd voorgesteld door Scarlett Wieberdink, zij is samen met haar moeder A. van der Peijl  eigenaar van deze merrie. Jurella is gefokt door  A. de Vries uit Sappemeer.

Er waren ook hoge punten voor Cadeauminka (Kannan x Jodokus), van eigenaar en fokker S. Schmuecker, zij ontving een topscore van 81,5 punten.

De hoogste dagscore in de IBOP van 17 oktober  in Delft was voor de 4-jarige merrie Isarah van de Westerhoeve (Baltic  x Indorado). Zii kreeg een hoge score van 82,5 punten  en kreeg maar liefst maal een 8,5 van de jury, voor haar galop, vermogen, instelling en aanleg als springpaard. Isarah van de  Westerhoeve is gefokt en in eigendom van  M.S. Herinckx uit Dreischor.

Gisolde (Cantos x Carolus II) kreeg de hoogste dagscore tijdens de IBOP  in Nieuw en St. Joosland op 22 september. Zij ontving 82,5 punten waarbij ze een 9 voor haar reflexen scoorde en een 8,5 voor haar instelling. Gisolde is gefokt door T. Goumans uit Smakt en nu in eigendom van K. Minderhoud uit Koudekerke.

Etoulon-dochter Jewel BB (mv Cavalier) slaagde met hoge punten voor haar merrietest op 5 oktober in Ermelo.  Ze behaalde een mooie score van 83 punten. Jewel BB is gefokt en in eigendom van O. Bakker uit Gieten. Ook Jelrite JR (Arezzo x Ahorn) slaagde met hoge punten. Het fokproduct van eigenaar  J. Reitsma uit Driezum behaalde 80 punten voor haar test.

Gekoppelde paarden

Etoulon VDL

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten