Fair Field (v. Zirocco Blue VDL) 5e in CSI4 St. Tropez

Fair Field, ruiter Michel hendrix, nakomeling van Zirocco Blue VDL uit een Chin Chin moeder werd 5e in de CSI4* 1.50m rubriek in St. Tropez. Deze fantastische zoon van Zirocco Blue VDL is gefokt door Koerhuis.

In de CSI4* Grand Prix Albfuehren’s Maddox (Cohiba VDL x Maraton) werd 3e met de nummer één world ranking ruiter Steve Querdat. Zij reden een foutloze eerste ronde en finishte het 1.60m barrage parcours in een tijd van 37.34 seconden.

In de CSI2* Grand Prix pakten Hello M’Lady (Indoctro x Baloubet du Rouet) en ruiter Scott Brash een mooie 2e plaats. Na hun foutloze eerste ronde finishte zij in een tijd van 34.88 seconden het 1.45m barrage parcours.