Fair Field (v. Zirocco Blue) vierde in Grand Prix van Oliva

OLIVA - Voor afstammelingen van Zirocco Blue regent het uitstekende Grand-Prixnoteringen deze week. Ook Fair Field (v. Zirocco Blue) mocht zich tot de uitverkorenen rekenen met een vierde plaats in de Grand Prix van Oliva onder Sophie Hinners. In het 1.35m mocht de combinatie zich als zevende opstellen. Vorig jaar was de amazone ook al succesvol met Fair Field door prima klasseringen te oogsten in zowel Oliva als Aken. 
De Duitse is ook de berijdster van Jolly Swagman (v. Zirocco Blue VDL x Chin Chin). Deze combinatie werd fraai derde in het 1.35m. In deze rubriek eindigde Janco V (v. Dakar VDL x Zirocco Blue VDL) als achtste. 

Elien (v. Arezzo VDL x Roven X) en Theodor Linde (DEN) werden derde in het 1.30m. I think I can HX (v. Harley VDL x Gran Corrado 33) en Michel Hendriks (NED) werden in deze wedstrijd zevende. 
In het 1.45m liet Farezzo (v. Arezzo VDL x Van Gogh) van zich horen door met Edwin Smits derde te worden. Hiek'n (Falaise de Muze x Matterhorn) en Ruben Romp (NED) werden zesde in deze rubriek. 

Verdere mooie klasseringen van VDL-afstammelingen in Oliva waren:
 
1.40m 6 Katinka van het Valenberghof (v. Corland) Harold Boiset (FRA)
1.40m 8 Houston B (v. Zirocco Blue)  Kelly van Dousselaere (BEL)
1.45m 9 Laurier (v. Zirocco Blue) Thibault Phillippaarts (BEL)
1.35m 7 Illusion CL (v. Arezzo) Laurent Guillet (FRA)
1.30m 6 Illusion CL (v. Arezzo) Laurent Guillet (FRA)

Gekoppelde paarden

Fair Field (v. Zirocco Blue)

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten