Fastday VDL succesvol in Spanje

Fastday VDL (Quaprice x Harley) nam afgelopen weekend deel aan het internationaal concours in Oliva Nova (Spanje). In de 1.40m grote prijs plaatste ze zich als 9e en in een andere 1.35m rubriek plaatste ze zich als 10e. Fastday VDL wordt gereden door Sophie Dalm uit Ierland.

Nakomelingen van Cardento hebben ook succes behaald op dit concours. Marianita Candelaria (Cardento x Alnok) en José Maria (jr) Larocca plaatsten zich als 5e in een 1.30m rubriek. Erasure SR (Cardento x G. Ramiro Z) en Wyndham St. John plaatsten zich twee maal als 7e in 1.30m rubrieken.
Homey (Cardento x Heartbreaker) plaatste zich in de rubriek voor 7-jarigen een keer als ex-aequo eerste en een keer als 3e. Homey werd gereden door Emma Augier de Moussac.

In de rubrieken voor jonge springpaarden waren er succesen voor nakomelingen van VDL Hengsten. In de rubriek voor 7 jarigen plaatste zich ook Haya (Glasgow van ’t Merelsnest x Heartbreaker). Zij wordt gereden door Holger Wenz.
Another Dream (Arezzo x Quick Star) plaatste zich als ex-aequo eerste in een rubriek voor 6-jarigen.
Bij de 5-jarigen plaatste Jill (Quasimodo van de Molendreef x Andiamo) zich een keer als 5e en een keer als 9e. Jill werd gereden door Catherine Pasmore.
 
Verder won Ulloa du Trefle (v. Sheraton) met haar ruiter Nicolas Deseuzes een 1.45m met rubriek op tijd en in een 1.40m rubriek is Hinde Emaire (Arezzo x Libero H) en Jon Idiart als 10e geplaatst.

Gekoppelde paarden

Fastday VDL

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten