Fraaie nieuwe collectie jonge dressuurpaarden op www.VDLonlinemarket.com

BEARS - Voor de liefhebbers van een goed dressuurpaard staat er een nieuwe collectie jonge, veelbelovende dressuurpaarden online op de VDL Online Breeders Market, die te vinden is op www.VDLonlinemarket.com. 
Het betreft afstammelingen van tophengsten zoals Hennessy, For Ferrero, For Gribaldi, Incognito, Indian Rock, Farell en Donkey Boy. 
Via deze website kan direct een bod worden uitgebracht bij de fokker, die het bod al dan niet accepteert binnen een tijdsbestek van 24 uur. Het nieuwe verkoopplatform blijkt een uitgesproken succes; dit jaar vonden al vele paarden op deze manier een nieuwe eigenaar in binnen- en buitenland.
Kijk voor de nieuwe dressuurcollectie snel op www.VDLonlinemarket.com.

Alle relevante informatie is op de Online Breeders Market te vinden maar in tegenstelling tot een online veiling, gebeurt de verkoop niet per opbod. De klant brengt een bod uit dat wij communiceren aan de fokker. Aan hem of haar de keuze om wel of niet te verkopen of een tegenbod uit te brengen. Een uitgebracht bod is 24u bindend wat de Online Breeders Market ook dynamisch maakt voor zowel koper als verkoper.”

Voor meer info over het aanmelden van een paard, koopvoorwaarden en details over de veulens verwijzen wij u graag naar de pagina 'Voorwaarden'.

Natcho (Farell x Jazz)

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten