Icoon (Bubalu VDL x Cardento) achtste in CSI2* 1.45m-Grand Prix van Bonheiden (BEL)

BONHEIDEN -  Icoon VDL (Bubalu x Cardento) en Hessel Hoekstra (NED) hebben een fraaie achtste plaats behaald in de CSI2* Grand Prix van Bonheiden (BEL) over 1.45m. Icoon VDL is gefokt door en in eigendom van de VDL Stud. Eerder deze maand behaalde de succesvolle combinatie ook al derde plaats in de CSI2* Grand Prix van Wierden. In mei werden ze tweede in de CSIOJ NC-Y Grand Prix van Wierden voor Young Riders over 1.45m.

Zirocco Blue VDL liet afgelopen week flink van zich horen. Maar liefst drie rubrieken werden gewonnen door afstammelingen van deze tophengst.
  • Helsinki (Zirocco Blue VDL x Indoctro) en Hessel Hoekstra (NED) wonnen op voortreffelijke wijze het 1.35m en werden tweede in het 1.40m;
  • Gesthe van de Vitha (Zirocco Blue x Quite Easy) won de 1.45m-rubriek. Deze Zirocco Blue-dochter deed dit onder het zadel van Bart Clarys. Ze werd gefokt door F. Standaert uit Maldegem;
  • Irocco Blue S (Zirocco Blue VDL x Numero Uno) won de 1.40m-rubriek onder Hessel Hoekstra (NED).
Deelname met Goldenstar (Bacardi VDL x Ipsylon B) in de kleine Grand Prix over 1.40m resulteerde in een knappe achtste plaats voor James Billington. In het 1.45m werd de tienjarige zwarte merrie vierde.

In de jongepaardenrubrieken was Kharley (Harley VDL x Indoctro) succesvol onder het zadel van Gilles Nuytens (BEL): deze combinatie werd tweede en derde.

Overige resultaten van VDL-nakomelingen in Bonheiden:
 
1.35m 5e Irocco Blue S (Zirocco Blue VDL x Numero Uno) Hessel Hoekstra (NED)
1.40m 4e Helsinki V.D.O. (Cardento x Conterno Grande) Hessel Hoekstra (NED)
1.35m 5e Jackpot (Zirocco Blue x Heartbreaker) Albert Zoer (NED)
1.45m 10e Florian (Zirocco Blue x Cardento) Albert Zoer (NED)







 

Gekoppelde paarden

Bubalu VDL

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten