Ebanking (v. Etoulon) wint 3* 1.60m Birmingham

Afgelopen zaterdag won Ebanking (v. Etoulon) en Joseph Stockdale het 3* 1.60m in de Engelse stad Birmingham. De door E. Vriend gefokte Etoulon-zoon is inmiddels een jaar onder het zadel bij Joseph Stockdale en komt uit de “Ster”-merrie Aranabel (v. Sheraton).
 
In het 3* 1.45m ging de overwinning naar Scarteen (v. Cardento) en de Ier Shane Breen. In een super snelle tijd van 52.33 seconde en een foutloos parcours wisten zij alle concurrentie achter zich te laten. De Cardento-zoon is gefokt in Ierland door Breen Equestrian LTD.  De vierde plaats ging naar Fame (v. Harley) en Richard Howley, gefokt door M.P. Toering.
 
Op zaterdag was er een mooie tweede plaats voor I Am a Harley (v. Harley) in het 3* 1.60m. De Harley-zoon vormt al jarenlang een duo met de Britse Emily Sage en is gefokt door de Radstake. Dit was de eerste keer op 1.60m niveau voor het duo en zij wisten gelijk een foutloze ronde af te leggen. In dezelfde rubriek wisten Ovidius vd Donkhoeve (v. Zirocco Blue) en David Simpson op de vierde plaats te eindigen. De Zirocco Blue-zoon is gefokt door Gustaaf Quintelier van De Donk NV.
 
Tijdens het Puissance springen in Birmingham wist Flamboyant III met William Whitaker als vijfde te eindigen. De Cardento-nakomeling is gefokt op Terschelling door A.C. Trip – Van IJzeren.
 

Gekoppelde paarden

Ebanking (v. Etoulon)

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten