In Polen wint Komboy (v. Carrera) de 1.45m Grote Prijs

De Carrera-zoon Komboy pakt de overwinning in Polen met Jaroslaw Skrzynski. Zes combinatie wisten zich te plaatsen voor de barrage, maar niemand wist de tijd van Komboy (v. Carrera) te verslaan. Jaroslaw Skrzynski is sinds 1 jaar een combinatie met de Carrera zoon en wisten in de afgelopen 5 wedstrijden 8 keer in de top 10 te eindigen. B. Ruitenberg-van der Veen en R. van der Veen zijn de fokker van Komboy (v. Carrera).

Ook was er succes voor Cardentos Rose Dree Boeken (v. Cardento) in het 1.40m op zondag. De Cardento dochter en Margareth Eikner wisten in beide foutloos fases te blijven en de snelste tijd neer te zetten. Op donderdag had het duo ook al succes en mochten zij in de ereronde zich opstellen op de tweede plaats. Cardentos Rose Dree Boeken (v. Cardento) komt uit de fokkerij van Zuchthof Dree Böken/Arend Kamphorst.

Lertana VDL (v. Baltic) wist zich alle dagen te plaatsen in de top 5 van de 6 & 7 jarige rubriek. Zo werd de Baltic-dochter tweede, vierde en vijfde met Adrianna Ostrowska in het 1.20m en 1.25m. Lertana VDL (v. Baltic) is gefokt door de VDL stud.
 

Gekoppelde paarden

Carrera

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten