Inaico-zoon Stormer van het Bevrijdthof driemaal tweede in Kronenberg

Stormer van het Bevrijdthof (v. Inaico) wist maar liefst alle dagen op de tweede plek te eindigen in de Peelbergen. De jonge Inaico-zoon is gefokt door Frans Kenis en wordt uitgebracht door Adrianna Ostrowska. Van de 25 parcoursen die Stormer van het Bevrijdthof (v. Inaico) tot nu toe heeft gesprongen in zijn internationale carrière heeft hij zich maar liefst 21 keer geplaatst.
 
De Zirocco Blue-dochter Lunette van de Marijen Hoeve wist op vrijdag tweede te worden in het 1.40m. Lunette van de Marijen Hoeve (v. Zirocco Blue) wordt gereden door Eric ten Cate en is gefokt door E.H.A. Wolbers-van Wakeren. Eerder in de week wisten zij ook al een mooie vierde plaats te behalen.
 
De top drie van het 1.30m op donderdag bestond uit alleen maar VDL nakomelingen. Zo Ilypsho (v. Zirocco Blue) won tweemaal in Kronenberg. De Zirocco Blue-zoon wist met Vic de Plecker zowel op donderdag als op zaterdag de snelste foutloze combinatie te zijn. Ilypsho (v. Zirocco Blue) is gefokt door N.G.M. Santvoort. Daarnaast was er ook succes voor de Dallas-nakomeling Kyvanna. Samen met Stijn Testers wist Kyvanna (v. Dallas) op vrijdag de rubriek te winnen en op donderdag een mooie tweede plaats te bemachtigen. De schimmel nakomeling van Dallas is gefokt door Testers. De derde plaats in dezelfde rubriek is gegaan naar Kolavsca fortuna (v. Zirocco blue). De Zirocco Blue-zoon is gefokt door P. & A.M. Rinkes-Tjeenk Willink en wordt gereden door Perry Geryl.
 
De Zirocco Blue-zoon Oryzon van het Schaeck wist op vrijdag in het 1.45m op de derde plaats te eindigen. Oryzon van het Schaeck (v. Zirocco Blue) is gefokt door Perry de Winter en wordt gereden door Jules van Hoydonck. De vierde plaats ging naar Shanroe Barney (v. Dallas) en Bas van der Aa. De Dallas-zoon is gefokt door Geraldine Drain.
 
De overwinning in het 1.35m op zaterdag ging naar Lynette NH (v. Arezzo) en Nicole Caris. De jonge dochter van Arezzo is gefokt door A.L.J. Hendriks.
 
Tot slot was er ook nog succes voor Jade van het Gravenhof (v. Harley), zij wist een mooie tweede plaats te behalen met Audra Buehler. De Harley-dochter is gefokt door Lieve Taets.
 

Gekoppelde paarden

Inaico VDL

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten