Jup (v. Carrera) wint 3* 1.50m Grote Prijs in Olivia

Afgelopen zondag mocht de Carrera-zoon Jup zich als eerste opstellen tijdens de prijsuitreiking van de 3* Grote Prijs in Olivia. De door G.L. Hoksbergen gefokte Jup (v. Carrera) wist samen met Mariano Martinez Bastida ook in de barrage foutloos te blijven en maar liefst 3 seconde sneller te zijn dan de nummer 2.
 
Come Away Flamingo Z (v. Cardento) wist met Jérême Guery het 3*1.45m op vrijdag te winnen. Het tweetal wist alle concurrentie te snel af te zijn en namen de overwinning mee naar huis. De Cardento-dochter die door Alexandra Rantet gefokt is wist met ruim 2 seconde verschil de 80 andere deelnemers achter zich te laten.
 
Het 1.45m ging zowel op zaterdag als op zondag naar I am a Harley (v. Harley). Nicole Lockhead Anderson die de Harley nakomeling nog maar voor de derde keer internationaal heeft gestart, heeft al ruim €18.000 aan prijzengeld in een dikke maand bij elkaar gereden. De Harley zoon is gefokt door De Radstake.
 
Ook Good Luck Turkish (v. Goodluck) wist tweemaal de overwinning te pakken in Oliva in het 1.30m. Megan James en de Goodluck-zoon wisten hiermee hun reeks van zeges en prijzen voort te zetten. Zo hebben zij zich tot op heden nog in elke rubriek geplaatst. Ook was er succes voor een andere nakomeling van de hengst Goodluck, zo werd Coolcorron Lachlan eerste in het 1.35m op vrijdag. De Ierse Robert Splaine wist met de door John O’Sullivan gefokte Goodluck-zoon de snelste tijd neer te zetten in de direct op tijd rubriek.
 
In de 1* Grote Prijs op zaterdag was er een mooie tweede plaats voor Karaldo (v. Harley) en Derin Demirsoy. De Harley-zoon wist ook in de barrage foutloos te blijven en een mooie tijd van 40.65 seconde neer te zetten. Karaldo (v. Harley) is gefokt door H. & A. Barenkamp. De vierde plaats ging naar Goldenstar (v. Bacardi) en Albert Pisarik, zij wisten ook foutloos te blijven in de barrage. De Bacardi dochter is gefokt door H. Ebbinge en is een aantal jaar opgeleid door de VDL Stud.
 

Gekoppelde paarden

Goldenstar (v. Bacardi)

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten