Kannan-zoon Kansall wint de Grote Prijs van de Peelbergen

In de grote Prijs van de Peelbergen wist de jonge Kannan de titel op zijn naam te schrijven. Samen met David Will waren zij niet te kloppen in een tijd van 40.14 seconde. Kansall (v. Kannan) is gefokt door Anja van Hoorn uit Duitsland. Het duo wist op vrijdag ook al een mooie tweede plaats te behalen in het 1.45m.
 
De tweede plaats in de Grote Prijs ging naar Zuccero HV (v. Zirocco Blue) met Rolf- Göran Bengtsson. Zij wisten met slechts 0.1 seconde verschil de tweede plaats te bemachtigen. De Zirocco Blue-zoon Zuccero HV is gefokt door Hanno Koehncke.
 
De vijfde plaats ging naar Steely Dan (v. Hardrock) en Henrik von Eckermann. De nog maar 8-jarige Hardrock-zoon is gefokt door Gerd & Gert Wauters & van Hoydonck en wist ook in de barrage foutloos te blijven.
 
Met Jasper (v. Falaise de Muze) en Loewie Joppen op de zesde plaats maakte het de top 6 compleet. De Falaise de Muze zoon is gefokt door J.A.J. Hoppenbrouwers en bleef ook in de barrage foutloos. Met maar liefst 4 VDL nakomelingen in de top 6 van de Grote Prijs van Peelbergen, bleken de VDL nakomelingen goed in vorm te zijn.
 
Tot slot ging de overwinning van het 1* 1.35m naar Lynette NH (v. Arezzo). Met bijna 5 seconde verschil bleek de door A.L.J. Hendriks gefokte Arezzo-dochter oppermachtig. Lynette NH (v. Arezzo) wordt gereden door Nicole Caris, het duo wist eerder al op donderdag de tweede plaats te pakken en op vrijdag een derde plaats in het 1.30m.
 

Gekoppelde paarden

Zuccero (Zirocco Blue)

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten