Kansas (v. Baltic) derde in de Grote Prijs van Lichtenvoorde

Afgelopen zondag vond de Grote Prijs plaats in Lichtenvoorde voor de Junioren. Maar liefst 3 VDL nakomelingen wisten zich te plaatsen voor de barrage. Waaronder Kansas (v. Baltic) met Amber van Marle, zij wisten ook in de barrage foutloos te blijven en een mooie derde tijd neer te zetten. De Baltic-zoon is gefokt door G. van Winkoop en komt uit de merrie Hollywood (v. Zirocco Blue) die op 1.45m niveau springt.
Manzana de Rigo (v. Inshallah de Muze) wist ook foutloos te blijven in de barrage en pakte daarmee de vijfde plaats. De Inshallah de Muze-zoon wordt gereden door Ruby Barrs en is gefokt door Ulrik Goossens uit de merrie Born to Be (v. Indorado). Het duo wist zich het hele weekend te plaatsen met nog een mooie derde plaats op vrijdag.
Tijdens de prijsuitreiking van de Grote Prijs mocht de Etoulon-zoon Jetoulon PK zich als zevende opstellen. Amazone Yfke Priem die nog maar kort een combinatie vormt met Jetoulon PK wist op donderdag ook al een mooie zevende plaats te behalen met de Etoulon-zoon. P. van der Kroft is de fokker van Jetoulon PK (v. Etoulon).
 
Op donderdag wist Innuendo R&D (v. Zirocco Blue) met Fleur Holleman de U25 Medium Tour te winnen. Het duo was dit weekend goed in vorm want zij wisten ook nog een derde plaats op vrijdag te behalen en de zesde plaats op zaterdag. De Zirocco Blue-dochter is gefokt door Roy & Dianne Veltmaat.
 

Gekoppelde paarden

Baltic VDL
Inshallah de Muze
Etoulon
Zirocco Blue

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten