Karonia L (v. Harley) wint tweemaal 2* 1.45m in Deurne

Afgelopen weekend wist Karonia L (v. Harley) met Rodrigo Giesteira Almeida beide rubrieken op hun naam te schrijven in het 1.45m. De Harley-dochter is gefokt door Th. Lemmers en heeft in de afgelopen 2 maand al vier overwinningen op haar naam geschreven.

Ook was Icarronne-S (v. Carrera) in winnende sferen, zij wist met Eric van der Vleuten op zaterdag het 1.40m op hun te schrijven. Die donderdag wisten zij al een mooie derde plaats te bemachtigen in het 1.40m. De Carrera dochter komt uit de welbekende fokkerij van familie van Straaten.

Kensington W (v. Zirocco Blue) wist maar liefst driemaal de tweede plaats te bemachtigen met Finn Boerekamp in het 1.30m. De door J. van Wessel gefokte nakomeling van Zirocco Blue wist met alleen maar foutloze rondes in Deurne ook een tweede plaats in de Grote Prijs te behalen. De eerste plaats ging naar Kylie VJ (v. Freeman) en Kevin Jochems. Zij wisten 0.01 seconde sneller te zijn dan Kensington (v. Zirocco Blue) met Finn Boerekamp. De Freeman dochter is gefokt door J. Veldman en nog maar kort een combinatie met Kevin Jochems.

Kivali H (v. Etoulon) en Filippa Enmark wisten ook het gehele weekend foutloze rondes af te leggen. Dit bracht hun een zevende plaats op donderdag, een vierde plaats op zondag en een mooie tweede plaats op zaterdag. De Etoulon dochter is gefokt door A. van Heerebeek.
 

Gekoppelde paarden

Icarronne S (v. Carrera)

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten