Nieuwe hengst Chopano VA

Naast Avenger Z en Stargos hebben wij een derde zeer interessante jonge hengst toegevoegd aan onze hengstencollectie:Chopano VA.

Chopano VA is een zoon van de Grand-Prixspringhengst Chopin, de Casall-zoon die onder Mathilda Karlsson met zijn vermogen, rijdbaarheid en springmanieren indruk maakte in de Global Champions Tour en gekwalificeerd is voor de Olympische Spelen.  Het afgelopen jaar sprongen zijn eerste zonen zich in de kijker op de hengstenkeuringen. Chopan VA zijn vaderlijn bestaat uit de namen van Holsteins grootste verervers. Chopano VA’s moeder Tamara XIII gaf al het internationale 1.50m-springpaard Zooey, terwijl haar kleinzoon Chinchero – eveneens een zoon van Chopin VA – reservekampioen van Holstein werd. Chopano VA’s grootmoeder Niveau I bracht meerdere internationale springpaarden en is de volle zus van 1.60m-springpaard Casseur de Prix.

Op de Zangersheide hengstenkeuring in Lanaken viel de Holsteiner Chopano VA op met zijn imposante model, goede manier van springen en ogenschijnlijk eindeloze vermogen. De Chopin-zoon verdiende dan ook met verve zijn dekbrevet en lijkt met zijn interessante pedigree, uitstraling en springmanieren een aanwinst voor de fokkerij.
Chopano VA is gefokt door M. von Allwoerden en is voor de helft aangekocht door de VDL Stud.

Chopano VA is met vers sperma beschikbaar via de VDL Stud. Zijn dekgeld bedraagt € 900,-.


 


Video's

Gekoppelde paarden

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten