Scarteen (v. Cardento) wint de Grote Prijs van Harthill

De Cardento-zoon Scarteen wist met Shane Breen de overwinning op hun naam te schrijven tijdens de Grote Prijs van Harthill 3* 1.55m. Scarteen (v. Cardento) is gefokt door Breen Equestrian Ltd en wist ruim €18.000 te winnen. De tweede plaats ging naar One to Watch (v. Kannan) met James Davenport, de Kannan-dochter is gefokt door Stephen Davenpoort. Imperial (v. Glasgow van ’t Merelsnest) maakte het podium compleet met de derde plaats. De door L.J. Tinto gefokte Glasgow van ’t Merelsnest dochter wist ook in beide omlopen foutloos te blijven met Tim Gredley.
 
Er was nog meer succes in de Grote Prijs voor een ander fokproduct van L.J. Tinto zo werd Equine Amreica G Camille HBF (v. Zirocco Blue) 9e met Karl Robins. De top 10 werd compleet gemaakt met de 7e plaats voor James v.d. Oude Heihoef (v. Douglas) en Abdullah Mohd Al Marri. De Douglas-zoon is gefokt door Mark Herrijgers.
 
Fabiola Fairy V (v. Indorado) wist op zaterdag de overwinning op haar naam te schrijven. Zo was de Indorado dochter een halve seconde sneller dan de nummer 2. C.L. Vrolijk – Huijzer is de fokker Fabiola Fairy V en zij wordt gereden door Abbie Bevan.
 
Tijdens het Puissance springen wist Flamboyant III (v. Cardento) met de eerste plaats naar huis te gaan. De Cardento-zoon is gefokt door A.C. Trip – van Ijzeren en wordt gereden door Elliott Smith, het duo wist elke ronde foutloos over de muur te gaan.
 

Gekoppelde paarden

Imperial HBF (v. Glasgow van 't Merelsnest)

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten