Stargos (Stakkato Gold x Conthargos) slaagt voor verrichtingsonderzoek Adelheidsdorf

Adelheidsdorf - Stargos (Stakkato Gold x Conthargos) is met uitstekende resultaten geslaagd voor het 14-daagse verrichtingsonderzoek in het Duitse Adelheidsdorf. Zo prijkt op de cijferlijst van de hengst maar liefst viermaal een 8.5.

Model: 8.5
Karakter / tempterament: 8.5
Werkwilligheid 8.5
Vrijspringen 8.5

Het eindcijfer voor springen kwam voor de kwaliteitsvolle Stargos uit op een 8,05.

Stargos is een moderne, lichtvoetige en fantastisch springende zoon van Stakkato Gold. De bij Oldenburg goedgekeurde Stargos is daarbij gefokt uit een merrie van de populaire vererver Conthargos, aangevuld met de bewezen genen van Argentinus en Grundstein I. 

Op de Oldenburger hengstenkeuring viel Stargos al zeer goed in de smaak; de Stakkato Gold-hengst viel op met zijn uitstekende springtechniek waarbij hij achter de sprong extra goed afmaakte. Ook toonde Stargos zeer veel atletisch vermogen, spectaculaire reflexen en een hoge mate van lichtvoetigheid. 

All I want L (v. Arezzo) scoorde ook uitstekend op het verrichtingsonderzoek in Adelheidsdorf. De hengst scoore een 8.75 voor model,  een 9 voor karakter / temperament, een 8.5 voor werkwilligheid, een 8 voor vrijspringen, en tweemaal een 8 voor rittigkeit. 

Stargos VDL ( Stakkato Gold x Conthargos)

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten