Topresultaten tijdens Jumping Zwolle

Er werden fantastische prestaties neergezet door onze springpaarden dit weekend tijdens Jumping Zwolle.

Dallas VDL en Jur Vrieling imponeerden in de Grote Prijs. Zowel in het basisparcours als in de barrage werden er fantastische nul rondes gereden wat resulteerde in een 3e plaats. De Grote Prijs werd gewonnen door Holland van de Bisschop en Remco Been. Holland Van de Bisschop werd door de VDL Stud opgeleid en verkocht als Grand Prix springpaard.

Jur Vrieling was ook succesvol met onze merrie Latina van ’t Merelsnest (Nabab de Reve x Mr. Blue). Ze wonnen de 1.40m GMB rubriek op zaterdagavond en eerder was er al een 2e plaats in een 1.45m rubriek.

De eigen gefokte merrie Gouvernante VDL (Bacardi x Stakkato) sprong onder Elisah Aarts haar eerste 1.40m 1* Grand Prix en deed dit fantastisch. Met twee foutloze rondes sprongen ze naar een 3e plaats. Eerder in de week werd deze combinatie 2e in een 1.35m rubriek.
In de 1* Grand Prix was er een 2e plaats voor Alpha VDL (Corland x Emilion), gereden door Britt Wiefferink. Ook dit paard heeft zijn herkomst uit de stallen van de VDL Stud.

Grand Slam VDL en Alex David Gill sprongen hun eerste 1.50m parcours en deden dit foutloos. Ook onze goedgekeurde hengsten Inaico VDL, gereden door Alex David Gill  en Cohinoor VDL, gereden door James Billington, deden het erg goed. Beide hengsten sprongen tweemaal foutloos in de rubrieken voor 6- en 7-jarige springpaarden. James Billington werd ook nog eens 3e met Hurricane (Zirocco Blue x Indoctro) in een 1.35m rubriek.
 

Gekoppelde paarden

Dallas VDL
Gouvernante VDL

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten