Uniek: drie VDL-hengsten actief in Aken

Baltic VDL en Dallas VDL werden beide uitgebracht door Jur Vrieling, terwijl Davenport VDL onder Laura Klaphake aan enkele jonge paardenrubrieken van de Sparkassen-Youngsters-Cup deelnam. De Duitse amazone Klaphake wist daarin foutloos te blijven en noteerde een tijd van 78.14.

Baltic VDL en Jur Vrieling waren foutloos in de S3: Prize of Handwerk en noteerden een mooie vierde plaats. Ook in de S7 - Stawag-Prize bleef de combinatie foutloos. 

In rubriek S9 - de VBR-Prijs, Springcompetitie in twee fasen, werd Jur Vrieling tweede met Dallas VDL, en mocht de Franse ruiter Guillaume Foutrier met Tchin de la Tour - SF (v. Chin Chin) een zevende plaats noteren. 

Rubriek S10, de RWE-prijs van Noord-Rijnland-Westfalen, Springcompetitie over twee rondes, leverde een tweede plaats en maar liefs € 20.000,- op voor Olivier Philippaerts met H&M Cue Channa 42, een afstammeling van Cardento. 
Jur Vrieling en Davall VDL (Zavall VDL) werden tiende en namen een prijs van  € 2.500,- mee naar huis. 

Rubriek S13 - de Sparkasse-Youngsters-Cup finale, springcompetitie voor jonge paarden met barrage, leverde een een zevende plaats op voor Martin Fuchs en Leone Jei (v. Baltic VDL). 



 


Video's

Davenport VDL - Laura Klaphake, at the World Equestrian Festival CHIO in Aachen 2019

Gekoppelde paarden

Davenport VDL

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten