Veel successen voor VDL nakomelingen in Olomouc

In de Grote Prijs werd Ibiza D (v. Baltic) vierde in het 1.55m in Olomouc. De Baltic-zoon is gefokt door H. van Dael en is al meerdere jaren combinatie met Miloslav Prihoda JR.

In de rubriek van U25 werd Tina Larysova met Ibsen (v. Zirocco Blue x Goodtimes) tweede op zondag. Zij bleven foutloos en zette een mooie tweede tijd van 39,43 seconden neer. Ibsen is gefokt door A. A. L. Berghuis. In dezelfde rubriek was er nog een Zirocco Blue zoon die zich mocht opstellen tijdens de prijs uitreiking. Flachau en Natalie Soukupova behaalden de vijfde plaats. Flachau komt uit de Elite prestatie merrie Nelrite (v. Indoctro).

Op zondag werd ook de Grote Prijs voor de Junioren verreden. Hierbij won Haston Nita (v. Zirocco Blue) met Marika Uchwat. Haston Nita komt is voorheen uitgebracht door Stal Marcel de Boer en is gefokt door Y. Brunia. Als derde mocht G-Star SL (v. Indoctro) en Viktor Skutecky zich opstellen voor de prijsuitreiking. De Indoctro zoon is gefokt op Kampereiland door familie Slendebroek.
 

Gekoppelde paarden

Baltic

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten