Zechariah (v. Zirocco Blue) wint tweemaal in Florida

Afgelopen zondag wist Zechariah (v. Zirocco Blue) het 1.45m op zijn naam te schrijven tijden Winter Spectacular I in Ocala te Florida. De Zirocco Blue-zoon is gefokt door A. Meewis en wordt gereden door Derek Petersen. Op vrijdag wist het duo ook al het 1.40m te winnen met ruim 2 seconde afstand van de nummer twee. Naast de twee overwinningen heeft Zechariah (v. Zirocco Blue) ook nog een 8e plaats behaald op de zaterdag. In de afgelopen 3 internationale wedstrijden wist het duo elke dag in de top 10 te eindigen.
 
De Corland-zoon Sangster wist op zaterdag het 1.30m te winnen met Mia Smith. De 14 jarige Corland nakomeling is gefokt in Nieuw Zeeland. Ook was er nog succes voor Jasper (v. Carrera) hij wist een mooie tweede plaats te behalen in het 1.40m. De Carrera-zoon is gefokt door J.H Reukers uit Groenlo en vormt al meerdere jaren een combinatie met Dani Gascoigne.
 
Op vrijdag wist Kentucky E (v. Cornet’s Diamond) de overwinning te pakken in het 1.30m. De Cornet’s Diamond-zoon is gefokt in Nederland door R. Evertse en wordt sinds een half jaar uitgebracht door de Ierse ruiter Declan Egan. In het 1.35m op vrijdag wist Com’on Kylie M (v. Kannan) de tweede plaats te behalen. De Kannan-dochter wordt gereden door Aaron Vale en is gefokt door Wilhelm Mönnich.
 

Gekoppelde paarden

Zirocco Blue VDL

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten